Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: БЕЗПРЕЦЕНДЕНТНИЙ «Чемпіонат України» серед клубів нашого Альянсу!
Форум онлайн игры 11х11 > Коммьюнити > Другие страны
As1
Друзі! Українці!

Подоляни і Кримчани! Слобожани і Прикарпатці! Волиняни та Галичани!.... а також усі інші Мешканці нашої Славної України!!!

Оголошуємо про БЕЗПРЕЦЕНДЕНТНИЙ
«Чемпіонат України»
серед клубів нашого Альянсу!!!

Незабаром стартуватиме «Чемпіонат України» серед команд-представниць усіх областей, але для цього потрібно провести попередню підготовку.

Коротко про суть «Чемпіонату». Буде створено команди з усіх областей України(Тернопіль, Донецьк, Одеса…). Команди налічуватимуть від 10 до 20 учасників. Після закінчення подачі заявок від команд-представниць, команди будуть поділені на групи(випадковим чином). Після цього почнуться стикові зустрічі по принципу проведень Чемпіонатів світу. Команди, переможці груп, переходять в стадію плей-офф і продовжують боротьбу.

ПРИМІТКА. Повний регламент «Чемпіонату» буде оголошено пізніше. Украинский Альянс[i]
creat
Рівне-готове дати бій !!!!
Шульц
Это только из Украинского альянса? Хотелось что бы с любого союза смогли принять участие
mOZiman
Цитата(Шульц @ 23.2.2010, 20:33) *

Это только из Украинского альянса? Хотелось что бы с любого союза смогли принять участие

Только для клубов Альянса!
А к остальным украинским ФС и отдельным менеджерам предложение - присоединяйтесь к нам и вместе выйдем на 1-е место!
Rossomaxa
Я згоден з тим,що треба провести чемпіонат.Але яким чином до вашого Альянсу можливо потрапити?Я представляю м.Кременчук(Полтавська обл.). І також згоден,що потрібно зробити ВІДКРИТИЙ(для росіян,грузинів і т.д.) чемпіонат, але для початку треба провести хоча б 4-5 разів ЗАКРИТО, щоби все провірити,виправити або вдосконалити.Дуже дякую за відповідь на моє питання.
As1
Тута мы.Добирайся до 3 уровня и заходи. http://11x11.ru/guilds/390/
Rossomaxa
Дякую за інфо.Буду намагатися як най скоріше добратися до 3-го рівня wink.gif
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.