Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Тернопіль
Форум онлайн игры 11х11 > Коммьюнити > Другие страны
Страницы: 1, 2
Kerlon_zb
ЗБорів =)
Sanya-999
Всім Тернополянам Привіт!!! Тернопіль Скрут на проводі smile.gif
KlAn777
Тернопіль БаМ biggrin.gif KlAn
uBaH_CyCaHuH
я тож родился и жил в Тернополе до 10 лет а потом в Беларусь переехали... Теперь в гродно живу.. народ кто на s2 пишите в личку smile.gif
БатькоМахно
Слава Україні. Слава Тернополі
TeXnoloGy
Здоров Тернополяни))...всім Хай хто хоче поспілкуватись зі мною в асю пишіть: 641248076 biggrin.gif
ВсІм ВдАлОї ГрИ
yaris1510
Привіт з Гусятина !
Andryuha
блін, який понт створювати такі теми
perepeltr
Всiм привiт,Я з Лановець.
gufi
Здоров я з Бама.. але зараз у Львові..
добавляйтесь в друзі..)
FC Limano
бам-східний привіт!!
volk8
Цитата(BoraTus @ 18.12.2008, 13:08) *

Тернопіль --> Аляска biggrin.gif
якшо чесно, то й не думав, шо хтось крім мене, з Тернополя, тут зареєстрований smile.gif

ти думав ти один такий)))))) biggrin.gif
Smile88
biggrin.gif
а я мог сегодня к вам поехать sad.gif
Бандера Петлюра
Тернопіль тинда
Слава Україні
AA AnNiTa
Існує Західноукраїнський ФС
Готовий розглянути ідеї на переіменування ФС, обєднання з іншими ФС та інші перетрубації, щоб обєднати Львів-Тренопіль-Франківськ.

Чому не окремо, та тому що більшість хто живе в цих областях по 100 раз були у сусідніх областях і буде про що поговорити і організувати зустріч. Я сам маю сестру Тернополі, щотижня там буваю, у Львів 5 р вчився, у Франківськ раз в місяць на екскурсії буваю.

Віддам всі права на упавління ФС, зміну логотипу і назви, лише щоб ми були РАЗОМ і українська мова лунала в чаті. Слава Україні.
kkolja
а Я з Тинди
Всім Привіт
real_dancer
Тернопільська область, м.Чортків
infopost
насправдi файне мiсто cool.gif
UA Train
Східний, йпрст...
UA Train
Цитата(AA AnNiTa @ 26.06.2011, 12:48) *

Існує Західноукраїнський ФС
Готовий розглянути ідеї на переіменування ФС, обєднання з іншими ФС та інші перетрубації, щоб обєднати Львів-Тренопіль-Франківськ.

Чому не окремо, та тому що більшість хто живе в цих областях по 100 раз були у сусідніх областях і буде про що поговорити і організувати зустріч. Я сам маю сестру Тернополі, щотижня там буваю, у Львів 5 р вчився, у Франківськ раз в місяць на екскурсії буваю.

Віддам всі права на упавління ФС, зміну логотипу і назви, лише щоб ми були РАЗОМ і українська мова лунала в чаті. Слава Україні.

А чого ж так тільки захід України збирати? Будемо далі ділитись, хто з нас більший українець? Ти збери всі українські союзи в один. Слабо?
Ти ж обєднувався з УФС, але в тебе обовязково твоя назва мала лишатись - Західно-український союз. То де правда?
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.